• Instagram

 

Proizvodimo

Na samom početku, u vrijeme kada je otvorena veleprodaja 2000. godine, Skulptor je imao samo vlastitu proizvodnju foto ramova foto-ramova. Nakom manje od dvije godine Skulptor d.o.o postaje i ovlašteni distributer mašina i popratnog materijala za uramljivanje, firme Gielle. U narednoj godini dobija distributerstvo za još dvije italijnske firme: Valiani i Scappi cartoni. Tada započinje i proizvodnja blind-ramova, sa vrhunskim italijanskim platnima a saradnja se dogovara sa još dvije firme: Morso(DNK) I Maimeri (ITA). Proizvodnja se povećava 2007. godine, kada počinje veća serijska proizvodnja sa velikim brojem vrsta i dimenzija, te poboljšavanjem I kontrolom kvaliteta, povećanjem lagera, kao i savremenim načinom pakovanja.Danas Skulptor d.o.o iz proizvodnog programa izdvaja:Blind ramovi

dodatni opisFoto ramovi

dodatni opisOgledala

dodatni opis

 

Vi birate, želite najbolje za sebe. Mi proizvodimo, želimo najbolje za Vas. Devet stručno osposobljenih radnika, više od 20 godina iskustva i ljubav prema umjetnosti, jesu ono što nas izdvaja od ostalih, čini prepoznatljivim i garantuje da ste izborom Skulptora izabrali kvalitet.

 

 

S ponosom ukrasite vaše i zidove Vama dragih osoba proizvodima koji nose oznaku Skulptor i postanite dio dugog niza zadovoljnih kupaca.